Mourinho by sa mohol vrátiť do Realu Madrid

NETKY.SK • 10 Január 2019, 12:32 • 2 min
Mourinho by sa mohol vrátiť do Realu Madrid

LONDÝN - Jose Mourinho by sa podľa britských médií mohol vrátiť do Realu Madrid. Po spackanom pôsobení v Manchestri United, ktoré zachránil aspoň postupom do vyraďovacích kôl Ligy majstrov je len slabou náplasťou. United ho zo svojich služieb vyplatili za za čiastku 15 miliónov eur.

slovakia

left justify in out

Zdroj blízky portugalskému trénerovi poskytol pre Daily Mail informáciu, že United vyplatili Mourinha a tým pádom už medzi nimi nie je žiadna zmluva. Päťdesiatpäťročný kormidelník si tak môže hľadať nového zamestnávateľa.

 

img

 

Mourinho by mohol prebrať taktovku v Reale z rúk dočasného kouča Santiaga Solariho, ktorý má kontrakt do konca sezóny. V bielom balete pôsobil už v rokoch 2010-2013 a získal s ním ligový titul a Kráľovský pohár.

Realu by sa zmena na trénerskom poste momentálne aj hodila. V tejto sezóne sa im veľmi nedarí. Môže to byť aj následok zranenia viacerých oôr týmu, alebo prestup najväčšej hviezdy Cristiana Ronalda do talianskeho Juventusu Turín. V lige im patrí 5. priečka a na vedúcu Barcelonu strácajú po 18. kole už desať bodov.

 

img

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
lukas cief
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies