Mourinho by mal Torresa radšej v Interi ako v AC

NETKY.SK • 4 September 2014, 16:12 • 2 min
Mourinho by mal Torresa radšej v Interi ako v AC

NYON - José Mourinho by radšej videl Fernanda Torresa v drese Interu ako v kádri jeho milánskeho futbalového arcirivala AC.

slovakia

left justify in out

Tréner FC Chelsea uvoľnil španielskeho útočníka na hosťovanie na najbližšie dve sezóny. "Som interista, preto by som v jeho prípade uprednostnil Inter. Napriek tomu verím, že sa mu bude v AC dariť," prezradil Portugalčan svoje preferencie počas trénerského seminára Európskej futbalovej únie (UEFA) v Nyone.

 

Mourinho viedol Inter Miláno po skončení svojho prvého angažmánu na Stamford Bridge. S Milánčanmi získal dva talianske tituly, národný pohár a trofej v Lige majstrov 2009/2010. 

 

Torres prišiel o miesto v základnej zostave Chelsea, 30-ročný kanonier si vybral možnosť hosťovať v AC Miláno. "O Fernandovi nemôžem povedať zlé slovo. Je to skvelý chlapec a veľký profesionál, ale potrebuje zmenu prostredia," dodal Mourinho na adresu hráča, ktorý v januári 2011 prestúpil do Londýna z Liverpoolu za 63 miliónov eur. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies