Mourinha som nemohol odmietnuť, tvrdí Drogba

NETKY.SK • 26 Júl 2014, 08:15 • 2 min
Mourinha som nemohol odmietnuť, tvrdí Drogba

LONDÝN - Africký futbalový útočník Didier Drogba sa opäť stal hráčom anglického klubu FC Chelsea. Tridsaťšesťročný ostrostrelec z pozície voľného hráča podpísal kontrakt s Londýnčanmi na jeden rok.

slovakia

left justify in out

Reprezentantovi Pobrežia Slonoviny v júni vypršala zmluva s tureckým klubom Galatasaray Istanbul. Tréner "The Blues" José Mourinho angažoval Afričana ako zálohu za Diega Costu a Fernanda Torresa. 

Drogba pôsobil na Stamford Bridge v rokoch 2004 až 2012, a hoci dostal teraz ponuku aj z Juventusu Turín, svoju kariéru pravdepodobne plánuje ukončiť v západnom Londýne, kde si vybudoval skvelé meno. "Bolo to jednoduché rozhodovanie. Nemohol som odmietnuť ďalšiu spoluprácu s Josém. Navyše, každý vie, že mám k tomuto klubu zvláštny vzťah. Som nadšený pred ďalšou etapou mojej kariéry," vyhlásil Drogba. "Prichádza k nám, pretože je to jeden z najlepších útočníkov v Európe. Je to veľká osobnosť. Nebude môj chránenec pre to, čo v minulosti v klube dokázal. Prichádza, aby sa ešte viac zapísal do histórie Chelsea," dodal portugalský kouč Londýnčanov Mourinho. 

 

Dosiaľ posledný duel odohral Drogba za Chelsea v máji 2012, keď jeho premenený pokutový kop v lotérii z bieleho bodu znamenal triumf anglického klubu vo finále Ligy majstrov. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies