Mourinha podporil aj Fabregas: Je najlepší tréner, akého môžeme mať

NETKY.SK • 8 Október 2015, 11:08 • 2 min
Mourinha podporil aj Fabregas: Je najlepší tréner, akého môžeme mať

LONDÝN - Stredopoliar Cesc Fabregas sa vo štvrtok pridal ku kapitánovi anglickej Chelsea Londýn Johnovi Terrymu a taktiež podporil trénera Jose Mourinha po nepodarenom štarte do novej sezóny anglickej Premier League.

slovakia

left justify in out

Portugalský kouč sa dostal pod veľký tlak po tom, čo jeho zverenci nazbierali vo ôsmich dueloch ligy rovnaký počet bodov a pred reprezentačnou prestávkou im patrí až 16. miesto v tabuľke. Obhajcovia trofeje pritom vlani prehrali v lige iba tri zápasy.

 

Mourinho označil začiatok sezóny za "najhoršie obdobie v mojej kariére", no stále má plnú podporu klubu. Svojrázny kouč navyše po poslednej prehre so Southamptonom (1:3) vyhlásil s veľkou dávkou sebavedomia, že: "ak ma Chelsea vyhodí, pošle preč najlepšieho trénera, akého kedy mala".

 

Okrem vedenia klubu ho podporili aj hráči. "Ak nás má niekto dostať z tejto diery, tak to bude Jose Mourinho," povedal Terry a pridal sa aj Fabregas. "Je najlepší tréner v histórii klubu a najlepší, akého môžeme mať. Osobne mi veľmi pomohol v komplikovanom momente mojej kariéry a dal mi dôveru, za čo ho rešpektujem. Urobím, o čo ma požiada. Ako Chelsea na tom nie sme dobre, ale zlepšíme sa," citovala ho agentúra Reuters.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies