Mourinha držia v Chelsea bývalé úspechy, tvrdí Wilkins

NETKY.SK • 8 December 2015, 11:24 • 2 min
Mourinha držia v Chelsea bývalé úspechy, tvrdí Wilkins

LONDÝN - Podľa bývalého anglického futbalového reprezentanta Raya Wilkinsa je José Mourino stále trénerom Chelsea iba vďaka slávnej minulosti v tomto klube. Portugalčan získal s Londýnčanmi majstrovské tituly v rokoch 2005, 2006 a 2015, no aktuálna sezóna je pre neho nočnou morou. Úradujúci anglický majster sa po 15 kolách Premier League potáca v spodnej časti tabuľky, patrí mu 14. miesto so ziskom 15 bodov. Len dva body ho delia od prvej zostupovej priečky.

slovakia

left justify in out

Chelsea si cez víkend pripísala ôsmu prehru v ligovom ročníku, po 14 rokoch nestačila na nováčika - podľahla 0:1 Bournemouthu. Za prvým miestom "The Blues" zaostávajú o 17 bodov a londýnsky klub ešte nemá zaručený postup ani do jarného osemfinále Ligy majstrov. Prípadný stredajší neúspech doma proti Portu Mourinhovi podľa Wilkinsa môže podpíliť konár pod nohami.


"Každého iného trénera by už dávno vyhodili. Mourinho je stále na svojej stoličke za výsledky z minulosti. Miluje európske poháre, takže ak prehrá s Portom, mohol by to byť jeho koniec. Chelsea potom hrá na pôde lídra Premier League Leicesteru. Nemyslím si, že sa udeje niečo počas tohto týždňa," tvrdí Wilkins pre BeIN Sports, ktorý pôsobil vo funkcii asistenta trénera Chelsea v rokoch 1998 - 2000 a 2008 - 2010. Krátko bol aj dočasným hlavným koučom v rokoch 2000 a 2009.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies