Mouratoglou: Ak by Serena bola tehotná, povedala by mi to

NETKY.SK • 3 November 2015, 13:53 • 2 min
Mouratoglou: Ak by Serena bola tehotná, povedala by mi to

PARÍŽ - Októbrové šumy o tehotenstve americkej líderky svetového rebríčka tenistiek Sereny Williamsovej s veľkou pravdepodobnosťou nemali oporu v realite.

slovakia

left justify in out

"Ak by čakala dieťa, myslím si, že by mi to povedala! Nepovedala mi nič také. Čoskoro bude nazad v tréningovom procese," skonštatoval Serenin francúzsky trénerský konzultant Patrick Mouratoglou pre skupinu novinárov na prezentačnej akcii výrobcu okuliarov, citoval ho web Tennis Actu. Tridsaťštyriročnej Serene sa 11. septembra v semifinále newyorských US Open proti Talianke Roberte Vinciovej nečakane rozplynul sen o kalendárnom Grand Slame. Neskôr oznámila vynechanie zvyšku sezóny zo zdravotných dôvodov, chýbala aj na koncoročnom šampionáte WTA Finals v Singapure.

Na sklonku minulého mesiaca viaceré weby referovali, že Američanka údajne čaká dieťa s kanadským rapperom Drakeom. Stránka The Tennis Times konkrétne písala o 12. týždni tehotenstva. Portál NotAllowedTo.com polotučne zvýraznil reakciu Sereninho otca Richarda: "Skrýva niečo, čo môže ovplyvniť jej hru." Nemenovaný člen zázemia spevákovho vydavateľstva October´s Very Own vraj skonštatoval: "Predznamenal, že sono svojho budúceho syna dá na obal albumu ´Views from the 6´, aby sa všetci dozvedeli o jeho otcovstve."
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies