Moura sa dohodol s PSG na 4,5 ročnej zmluve

NETKY.SK • 8 August 2012, 22:57 • 2 min
Moura sa dohodol s PSG na 4,5 ročnej zmluve

Moura sa dohodol s PSG na 4,5 ročnej zmluve - Futbal PARÍŽ - Paríž Saint-Germain potvrdil dohodu s brazílskym klubom Sao Paulo ohľadne prestupu záložníka Lucasa Mouru. 19-ročný reprezentant zostane v brazílskom klube do konca roka a v januári sa stane hrá

slovakia

left justify in out

imgPARÍŽ - Paríž Saint-Germain potvrdil dohodu s brazílskym klubom Sao Paulo ohľadne prestupu záložníka Lucasa Mouru. 19-ročný reprezentant zostane v brazílskom klube do konca roka a v januári sa stane hráčom PSG. Zmluva znie na 4,5 roka.

Moura, ktorý v súčasnej dobe reprezentuje Brazíliu na olympiáde v Británii, začal svoju profesionálnu kariéru v klube zo svojho rodného mesta a doteraz nastúpil v 58 ligových zápasoch.
Manchester United sa o hráča zaujímal už dlhšiu dobu, avšak kluby neboli schopné sa dohodnúť.

Vyhlásenie PSG: "Paríž Saint-Germain a FC Sao Paulo dosiahli dohodu o trvalom prestupe Lucasa Rodrigueza Da Silvu Mouru. Hráč a Paríž Saint-Germain podpísali zmluvu od januára 2013 do júna 2017. Lucas sa pripojí k Parížu Saint-Germain a jeho novým spoluhráčom v januári 2013 na druhú polovicu sezóny 2012-13. Získaním podpisu mladého kvalitného hráča, akým Lucas Rodriguez Da Silva Moura bezpochyby je, Paríž Saint-Germain buduje aj svoju budúcnosť."

Moura sa tak pripojí k ďalším zvučným menám ako Thiago Silva alebo Zlatan Ibrahimovič, ktorí prestúpili do PSG z AC Miláno.

Thiago Silva pre L'Equipe povedal: "Leonardo sa ma opýtal  na môj názor na Lucasa. Povedal som mu len dobré veci. Nie však preto, že je mojim priateľom, ale preto, že má obrovskú technickú kvalitu. Budem rád, keď spolu budeme hrať za PSG."

Manchester United okamžite zareagoval a podľa správ z Anglicka je pre trénera Sira Alexa Fergusona cieľom č.1 opäť Robin van Persie.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona