Motorkár vystrelil na klubový autobus Pekaríkovej Herthy

NETKY.SK • 10 August 2015, 07:54 • 2 min
Motorkár vystrelil na klubový autobus Pekaríkovej Herthy

BERLÍN - Na autobus nemeckého prvoligového futbalového tímu Hertha BSC Berlín strieľal neznámy motocyklista. V nedeľu to pre webovú stránku Sport1 prezradil generálny manažér klubu Michael Preetz.

slovakia

left justify in out

Pri útoku nebol nikto zranený, v čase incidentu sa hráči nenachádzali v autobuse. Podľa slov Preetza predbehol motorkár autobus, najskôr sa vodičovi vyhrážal päsťou a potom na kruhovom objazde vytiahol zbraň. Výstrel neprenikol čelným sklom autobusu. Účastník I. bundesligy zverejnil na Twitteri fotografiu, ktorá znázorňuje poškodené sklo a guľku na skle vo výške hlavy vodiča. "Bol to jeden výstrel, ale nevieme, aká bola motivácia. Vodič autobusu okamžite zavolal políciu, momentálne sa hľadá vinník. Išlo o útok na život a zdravie človeka, to nie sú banálne veci. Je to jednoducho šialenstvo," rozhorčene poznamenal generálny manažér berlínskeho klubu.


Hertha, v ktorej kádri pôsobí aj slovenský reprezentačný obranca Peter Pekarík, nastúpi v 1. kole Nemeckého pohára v pondelok proti Bielefeldu.
 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies