Motorkár prišiel o život medzi Zlatými Moravcami a obcou Olichov

NETKY.SK • 3 Jún 2018, 14:30 • 2 min
Motorkár prišiel o život medzi Zlatými Moravcami a obcou Olichov

ZLATÉ MORAVCE - Na ceste medzi Zlatými Moravcami a obcou Olichov pri nehode zahynul 32-ročný motocyklista, informovala hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Nitre Božena Bruchterová.

slovakia

left justify in out

K tragickej nehode prišlo v sobotu (2.6.) približne o 16.00 h, keď motocyklista stratil kontrolu nad svojím motocyklom a spadol. Pri páde zachytil 43-ročného cyklistu, ktorý išiel v rovnakom smere ako motorkár.

 

"Motocyklista z okresu Žiar nad Hronom sa šúchal po ceste a narazil do zvodidiel. Utrpel ťažké zranenia, ktorým na mieste podľahol," uviedla Bruchterová.

 

Cyklistu zo Zlatých Moraviec previezli s ťažkými zraneniami do nemocnice. "Polícia opätovne upozorňuje vodičov, aby vplyv počasia nepodceňovali a v dostatočnej miere sa pripravili aj na nepredvídateľné situácie," poznamenala hovorkyňa.

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Jana Hupková

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona