Motorkár havaroval, zahynula jeho spolujazdkyňa

NETKY.SK • 18 August 2014, 07:58 • 2 min
Motorkár havaroval, zahynula jeho spolujazdkyňa

BRATISLAVA/ NITRA - Smrteľná dopravná nehoda sa stala v sobotu 16. augusta popoludní v katastri obce Pozba v okrese Nové Zámky.

slovakia

left justify in out

Na ceste medzi obcami Pozba smerom k obci Bardoňovo okolo 14:30 nešťastne havaroval na motocykle Honda 31-ročný muž z Tekovských Lužian. Motorkár sa zranil ľahko a ošetrili ho v nemocnici v Nových Zámkoch. Jeho o tri roky mladšia, 28-ročná spolujazdkyňa taktiež z Tekovských Lužian utrpela mnohopočetné zranenia, ktorým napriek prevozu Leteckou záchrannou službou do Fakultnej nemocnice s poliklinikou v Nových Zámkoch o 16:45 podľahla, agentúru SITA o tom informovala nitrianska policajná hovorkyňa Renáta Čuháková.

 

Podľa doterajších zistení polície vodič neprispôsobil rýchlosť jazdy motorky svojim schopnostiam, vlastnostiam vozidla, stavu cesty a iným okolnostiam. Nezvládol jazdu stúpajúcim svahom a následne prejazd ľavotočivej zákruty a vyšiel s motocyklom vpravo do priekopy popri ceste a na pole, kde sa motocykel prevrátil. Požitie alkoholu u vodiča nezistili. Polícia v Nových Zámkoch začala v prípade trestné stíhanie vo veci prečinu usmrtenia. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies