Motorkár (†29) zrejme neprispôsobil rýchlosť, po páde zomrel!

NETKY.SK • 25 Apríl 2014, 10:23 • 2 min
Motorkár (†29) zrejme neprispôsobil rýchlosť, po páde zomrel!

BRATISLAVA/KOŠICE - Tragická nehoda sa stala vo štvrtok popoludní medzi obcami Ďurďošík a Košické Olšany v okrese Košice okolie.

slovakia

left justify in out

Dvadsaťdeväťročný vodič motocykla Suzuki pravdepodobne v zákrute neprispôsobil rýchlosť, dostal šmyk a spadol na cestu, zomrel na mieste. Ako agentúru SITA informoval košický policajný hovorca Alexander Szabó, neovládanému motocyklu sa vyhýbal aj vodič protiidúceho VW, strhol riadenie a zišiel z cesty. Na aute sa poškodilo koleso a spodná časť motora. Dvadsaťšesťročnému vodičovi osobného auta alkohol nezistili. Cesta po nehode bola uzavretá viac ako tri hodiny, premávku polícia odkláňala cez priľahlé obce. Presné okolnosti nehody vyšetrujú.
V Košickom kraji je to prvá nehoda motocyklistu s tragickým koncom. Vlani v kraji z celkového počtu 1 634 nehôd spôsobili motorkári 34 nehôd. 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies