Motoristi pozor: Na diaľnici a v tuneli Bôrik bude oddnes do 1. mája platiť obmedzenie

NETKY.SK • 28 Apríl 2017, 08:59 • 2 min
Motoristi pozor: Na diaľnici a v tuneli Bôrik bude oddnes do 1. mája platiť obmedzenie

MENGUSOVCE/JÁNOVCE – Na diaľničnom úseku Mengusovce-Jánovce, ktorého súčasťou je aj tunel Bôrik, dôjde oddnes k dopravným obmedzeniam. Dôvodom je vykonanie pravidelných a nepravidelných servisných činností na technologických zariadeniach tunela a diaľnice. TASR o tom informovala hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Prešove Jana Migaľová.

slovakia

left justify in out

Vodiči budú môcť prejsť od diaľničnej križovatky Mengusovce po ceste I/16 cez mesto Svit na diaľničnú križovatku Poprad-Západ.

 

"Uzávera ľavého jazdného pásu potrvá oddnes od 20.00 h. Otvorený bude následne v pondelok 1. mája po 13.00 h. Pravý jazdný pás bude uzavretý oddnes od 22.00 h do nedele 30. apríla do 21.00 h," uviedla Migaľová.

 

"V tuneloch sa pravidelne čistia stropné konštrukcie, chodníky, vozovka, drenáž a kanalizačná sieť, štrbinová kanalizácia, ošetria sa nerezové súčasti dverí, SOS kabíny a osvetlenie. Skontrolujeme tlak v požiarnych hadiciach a hydrantoch, prečistíme ventiláciu a zdrsníme povrch vozovky," informovala o prácach v tuneloch hovorkyňa Národnej diaľničnej spoločnosti Michaela Michalová.

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Jozef Botos
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies