Motoristi dostanú o pár dní do užívania zrekonštrutovaný zjazd na D1 do Senca

NETKY.SK • 28 August 2015, 13:31 • 2 min
Motoristi dostanú o pár dní do užívania zrekonštrutovaný zjazd na D1 do Senca

BRATISLAVA - Zrekonštruovaný zjazd z diaľnice D1 do Senca v smere z hlavného mesta budú môcť motoristi využívať už od začiatku septembra tohto roku.

slovakia

left justify in out

Podľa hovorkyne Národnej diaľničnej spoločnosti (NDS) Evy Žgravčákovej sa totiž na ňom podarilo ukončiť stavebné práce o mesiac skôr.

 

"Zrekonštruovaný zjazd bude v prvé septembrové dni odovzdaný motoristom do predčasného užívania, časť starého zjazdu do Senca sa uzavrie," priblížila Žgravčáková. Následne sa podľa jej slov v priebehu septembra ukončia stavebné práce aj na častiach, ktoré neovplyvňujú samotnú premávku.

 

Prestavbou zjazdu sa podľa diaľničiarov odľahčí doprava pri vstupe do Senca smerom z Bratislavy, predovšetkým počas poobedňajšej dopravnej špičky. "Číslo zjazdu z diaľnice sa nemení, ostáva označenie ako pri pôvodnom – 27," dodala Žgravčáková.

 

Práce na zjazde z diaľnice robila stavebná spoločnosť Eurovia-SK, ktorú diaľničiari vybrali v tendri. Cena za zákazku bola 1,9 milióna eur bez dane z pridanej hodnoty.

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies