Motörhead zrušili koncerty na letných festivaloch

NETKY.SK • 4 Júl 2013, 16:07 • 2 min
Motörhead zrušili koncerty na letných festivaloch

LONDÝN - Britská heavymetalová formácia Motörhead musela pre zdravotné problémy frontmana Lemmyho zrušiť šesť júlových vystúpení na letných festivalov.

slovakia

left justify in out

Šesťdesiatsedemročnému hudobníkovi prednedávnom diagnostikovali hematóm, pre ktorý kapela musela už minulý mesiac zrušiť tri koncerty. "Bolo to pre mňa ťažké rozhodnutie, pretože nerád sklamávam fanúšikov, predovšetkým v tejto dobe, keď sa ekonomike nedarí a ľudia minuli svoje peniaze, aby nás mohli vidieť. Niekedy však nemôžete robiť nič iné, než poslúchnuť rady lekárov. Uisťujem vás ale, že sa vrátime v plnej sile," napísal Ian Fraser "Lemmy" Kilmister vo vyhlásení zverejnenom na oficiálnej webstránke kapely.

Motörhead sa na hudobnej scéne pohybujú už od roku 1975. Na konte majú už dvadsať štúdiových albumov, pričom v septembri vydajú 21. štúdiovku s názvom Aftershock. Medzi ich najznámejšie skladby patria Motörhead, Ace of Spades, Overkill, Bomber či Iron Fist. Okrem spomínaného speváka a basgitaristu Lemmyho sú v súčasnosti členmi kapely aj Phil "Wizzö" Campbell (gitara, vokály) a Mikkey Dee (bicie nástroje). Motörhead sa v rebríčku 100 najlepších hardrockových interpretov histórie podľa televízie VH1 umiestnili na 26. priečke.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies