Motocyklista zomrel po zrážke s autom: Polícia pátra po svedkoch nehody

NETKY.SK • 13 August 2014, 18:59 • 2 min
Motocyklista zomrel po zrážke s autom: Polícia pátra po svedkoch nehody

BRATISLAVA - Polícia pátra po svedkoch dopravnej nehody, ktorá sa stala v piatok (8.8.) o 19.15 h na diaľnici D2 smerom do Českej republiky a pri ktorej zomrel motocyklista.

slovakia

left justify in out

Informovala o tom dnes bratislavská krajská policajná hovorkyňa Karina Považanová.
     

Motocyklista sa zrazil s autom, utrpel ťažké zranenia a po prevoze do nemocnice zomrel. "Presné príčiny a okolnosti tejto dopravnej nehody sú naďalej predmetom šetrenia policajtov Diaľničného oddelenia PZ v Malackách," uviedla Považanová.
     

Diaľničné oddelenie PZ v Malackách žiada svedkov tejto dopravnej nehody, aby sa prihlásili a svojimi výpoveďami pomohli pri jej náležitom objasnení.
     

"Svedkov, ktorí sa v čase nehody nachádzali na mieste alebo v jeho bezprostrednej blízkosti žiadame, aby kontaktovali Diaľničné oddelenie PZ v Malackách osobne, e-mailom na doma@minv.sk, prípadne telefonicky na bezplatnom čísle 158 a na číslach 09615 13855, 034/7722622, prípadne na ktoromkoľvek policajnom oddelení," doplnila hovorkyňa.




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona