Motocyklista stratil v Košiciach kontrolu nad strojom, stálo ho to život

NETKY.SK • 27 Jún 2016, 08:43 • 2 min
Motocyklista stratil v Košiciach kontrolu nad strojom, stálo ho to život

KOŠICE - Mladý motocyklista (24) prišiel o život pri tragickej dopravnej nehode v Košiaciah, pri ktorej pravdepodobne stratil kontrolu nad riadením motocykla a spadol s ním na zem.

slovakia

left justify in out

Podľa informácií hovorkyne košickej polície Jany Mésarovej 24-ročný mladík v šmyku prešiel do protismeru, kde narazil do protiidúceho osobného motorového vozidla Audi Q7. Toto auto riadila 43-ročná vodička z Trebišova. Pri zrážke vodiča motocykla náraz odhodil na priľahlú krajnicu. Pri nehode utrpel mladý motocyklista zranenia nezlučiteľné so životom, ktorým po prevoze do nemocnice podľahol.

 

Podľa doterajších zistení 24-ročný vodič z okresu Košice-okolie riadil motocykel značky KTM po Sečovskej ulici, v smere od Herlianskej ulice na ulicu Palackého, kde sa nehoda stala. Vodička osobného motorového vozidla zranenia neutrpela, dychová skúška na zistenie požitia alkoholu bola u nej negatívna. Celkovú škodu vyčíslili na približne 19-tisíc eur. Vyšetrovateľ odboru kriminálnej polície v Košiciach začal trestné stíhanie pre prečin usmrtenia. Bližšie okolnosti a presná príčina dopravnej nehody sú predmetom ďalšieho vyšetrovania aj za účasti znalca z odboru cestnej dopravy.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona