VIDEO Motocyklista Stephen Thompson prišiel po nehode o ruku

NETKY.SK • 24 Júl 2015, 18:45 • 2 min
VIDEO Motocyklista Stephen Thompson prišiel po nehode o ruku

COLERAINE – Motocyklista Stephen Thompson zo Severného Írska prišiel o ruku v dôsledku zranení, ktoré utrpel počas nehody na májových cestných pretekoch North West 200. Jazdec tento týždeň podstúpil operáciu, počas ktorej mu amputovali ruku.

slovakia

left justify in out

Thompsonova rodina vydala vyhlásenie, v ktorom vysvetľuje, že trauma, ktorú Stephen utrpel v dôsledku havárie mu spôsobovala obrovské problémy.

"Na predlaktí utrpel úbytok svalstva a mal ďalšie problémy s krvným obehom na zranenej ruke," píše sa vo vyhlásení. "Chirurgovia nám vysvetlil, že v ruke je rozsiahla infekcia a keď nebudú konať okamžite, tak by sa jeho situácia a stav mohli rapídne zhoršiť. Stephen musel urobiť životné rozhodnutie, buď príde o spodnú časť ruky alebo my prídeme o neho. Stephen sa rozhodol v nedeľu po tom, ako sa porozprával s lekármi a pripravil sa na operáciu. Tá sa podarila a dnes mu začína dlhá cesta k uzdraveniu. Ďakujeme vám za vašu vytrvalú podporu a modlitby, veľa to pre nás všetkých znamená, najmä pre Stephena."

Tridsaťdeväťročný Thompson utrpel počas májovej nehody zranenie pľúc, krvácanie do mozgu a zlomeniny nohy, ramena a ruky. Následne bol zriadený fond, ktorého cieľom je získať peniaze na Thomsponove lekárske ošetrenia.

Počas nehody sa zranil aj jeden divák, ktorý utrpel zranenia hlavy a nohy, ale jeho zotavovanie prebiehalo bez komplikácií.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies