Motocyklista neprežil náraz do stĺpu elektrického vedenia

NETKY.SK • 21 Júl 2013, 10:30 • 2 min
Motocyklista neprežil náraz do stĺpu elektrického vedenia

BRATISLAVA/ŽILINA - V Liptovskej Lúžnej narazil 39-ročný muž na motorke Kawasaki bez evidenčného čísla do stĺpu elektrického vedenia a nehodu neprežil.

slovakia

left justify in out

 V Liptovskej Lúžnej narazil 39-ročný muž na motorke Kawasaki bez evidenčného čísla do stĺpu elektrického vedenia a nehodu neprežil. Tragická udalosť sa stala v sobotu večer na ceste III. triedy. Podľa žilinskej policajnej hovorkyne Jany Balogovej motorkár pri prechádzaní miernou ľavotočivou zákrutou prešiel na pravý okraj cesty, neudržal stroj v jazdnej dráhe a narazil do stĺpu elektrického vedenia. Z motocykla spadol a po páde ho motorka privalila. Zraneniam podľahol na mieste nehody. "Polícia prípad vyšetruje ako prečin usmrtenia," uviedla hovorkyňa s tým, že okolnosti dopravnej nehody sú predmetom vyšetrovania. "Či bol motocyklista ovplyvnený alkoholom alebo návykovými látkami bude známe až zo záverov vykonanej pitvy," dodala Balogová..



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies