Motörhead zverejnili videoklip k piesni When the Sky Comes Looking for You

NETKY.SK • 17 December 2015, 14:57 • 2 min
Motörhead zverejnili videoklip k piesni When the Sky Comes Looking for You

BRATISLAVA - Anglická kapela Motörhead zverejnila videoklip k piesni When the Sky Comes Looking for You. O réžiu novinky, ktorej dej sa odohráva v bare, sa postaral Pep Bonet. Klip nakrúcali v španielskom meste Palma de Mallorca a predstavili sa v ňom fanúšikovia kapely, ktorí sa prihlásili prostredníctvom internetu.

slovakia

left justify in out

When the Sky Comes Looking for You pochádza z albumu Bad Magic, ktorý skupina vydala tento rok v auguste. Nahrávka obsahuje 13 piesní, medzi ktorými je aj coververzia hitu Sympathy for the Devil od The Rolling Stones. Muzikanti predstavia novinku 17. februára v bratislavskej Aegon Aréne Národného tenisového centra (NTC).


Motörhead sa na hudobnej scéne pohybujú od roku 1975 a na konte majú zatiaľ 22 štúdioviek. Medzi ich najznámejšie skladby patria Motorhead, Ace Of Spades, Overkill, Bomber či Iron Fist. Kapelu v súčasnosti tvoria Ian "Lemmy" Kilmister (spev, basgitara), Phil "Wizzö" Campbell (gitara, vokály) a Mikkey Dee (bicie). Motörhead sa umiestnili na 26. priečke v rebríčku 100 najlepších hardrockových interpretov histórie podľa televízie VH1.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona