Motörhead zverejnili coververziu skladby Sympathy For The Devil

NETKY.SK • 26 August 2015, 11:41 • 2 min
Motörhead zverejnili coververziu skladby Sympathy For The Devil

LONDÝN - Britská kapela Motörhead zverejnila coververziu skladby Sympathy For The Devil, ktorú pôvodne vydali legendárni The Rolling Stones na albume Beggars Banquet (1968).

slovakia

left justify in out

Novinka sa bude nachádzať na štúdiovke Bad Magic, ktorú formácia uvedie na trh už 28. augusta. Nahrávka ponúkne 13 skladieb, medzi nimi je aj pieseň The Devil, v ktorej hosťuje gitarista kapely Queen Brian May.

 

 

Motörhead sa na hudobnej scéne pohybujú od roku 1975 a na konte majú zatiaľ 21 štúdioviek. Medzi ich najznámejšie skladby patria Motorhead, Ace Of Spades, Overkill, Bomber či Iron Fist. Kapelu v súčasnosti tvoria Ian "Lemmy" Kilmister (spev, basgitara), Phil "Wizzö" Campbell (gitara, vokály) a Mikkey Dee (bicie). Motörhead sa umiestnili na 26. priečke v rebríčku 100 najlepších hardrockových interpretov histórie podľa televízie VH1.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies