Most v Medveďove spájajúci Slovensko a Maďarsko zatvoria na viac ako mesiac

NETKY.SK • 5 September 2016, 15:22 • 2 min
Most v Medveďove spájajúci Slovensko a Maďarsko zatvoria na viac ako mesiac

BRATISLAVA/ TRNAVA - Motoristi jazdiaci cez most v Medveďove spájajúci Slovensko a Maďarsko budú musieť od utorka až do polovice októbra používať inú trasu. Most budú od utorka 6. septembra až do 14. októbra opravovať a úplne ho uzavrú. Ako agentúru SITA informovala trnavská policajná hovorkyňa Mária Linkešová, vyznačené obchádzkové trasy povedú z Bratislavy, Komárna, Štúrova a Šiah.

slovakia

left justify in out

Peší a cyklisti majú počas uzávierky smerom od Veľkého Medera do Györu k dispozícii chodník vpravo, v opačnom smere je prechod uzavretý. Oprava mosta ovplyvní aj medzištátnu autobusovú linku SAD Dunajská Streda. Spoj je oddnes do 30. októbra na trase Dunajská Streda - Veľký Meder - Györ a Veľký Meder - Györ zrušený.


Motoristi môžu na obchádzku konkrétne z Bratislavy využiť cestu I/2, diaľnicu D2 smerujúcu na hraničný priechod Rusovce - Rajka alebo Čunovo - Rajka. Vodiči áut s hmotnosťou do 20 ton idúci z Komárna budú môcť v smere na hraničný priechod Komárno - Komárom využiť cestu I/64. Zo Štúrova sa pre osobnú dopravu odporúča cesta I/63 v smere na hraničný priechod Štúrovo - Ostrihom a zo Šiah cesta I/66 vedúca na hraničný priechod Šahy - Parassapusta.


 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona