Most v Medveďove bude uzavretý pre motorové vozidlá až do 14. októbra

NETKY.SK • 13 September 2016, 09:44 • 2 min
Most v Medveďove bude uzavretý pre motorové vozidlá až do 14. októbra

MEDVEĎOV - V týchto dňoch prebieha oprava mosta na hraničnom priechode z Medveďova do Maďarska. Ide o rekonštrukciu cesty v celej šírke vozovky, v mieste kde došlo k poškodeniu komunikácie a taktiež o opravu chodníka.

slovakia

left justify in out

V lokálnej poruche sa oseká rozpadnutý betón, ošetrí výstuž, doplní nový betón. V rámci tohto modulu bude zrealizovaná nová izolácia a kryt vozovky. Na chodníku sa odstráni jeho vzdutá časť a nahradí novým betónom s povrchovou úpravou. TASR informovala hovorkyňa Slovenskej správy ciest Zuzana Hromcová.

 

„Uzávera platí do 14. októbra, do 17.00 h. Náklady zo štátneho rozpočtu sa vyčíslili na 145.184 eur,“ uviedla hovorkyňa s tým, že na hraničnom moste sa opravuje 38 metrový úsek vrátane chodníkovej časti mosta na výtokovej strane mosta. Počas opravy mosta môžu motoristi využiť hraničný priechod Bratislava-Rusovce/Rajka, respektíve Bratislava-Čunovo/Rajka. Pre cestnú dopravu do 20 ton je možné použiť aj most medzi Komárnom a Komáromom. Pre osobnú dopravu sa ponúka aj možnosť cez most Štúrovo – Esztergom. Ďalším hraničným priechodom je cesta I/66 zo Šiah do maďarského Parassapuszta.

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies