Most-Híd začal prezentačnú kampaň k programu Občianska vízia

NETKY.SK • 4 Apríl 2015, 15:45 • 2 min
Most-Híd začal prezentačnú kampaň k programu Občianska vízia

BRATISLAVA - Most-Híd chce prostredníctvom prezentačnej kampane svojho programu s názvom Občianska vízia necelý rok pred parlamentnými voľbami presvedčiť ľudí, že dosiahnutie zmien v marci 2016 je možné.

slovakia

left justify in out

Agentúru SITA o tom informoval hovorca Mostu-Híd Matej Kováč. Programový dokument strany s názvom Občianska vízia je dostupný aj na internetovej stránke obcianskavizia.sk.


Most-Híd plánuje organizovať diskusné fóra na tému Ako môže Slovensko opäť rásť vo viacerých mestách v krajine. ,,Práve presadzovanie programu a systémové zmeny musia byť podľa strany Most-Híd základným cieľom budúcej vlády, ktorá vzíde po parlamentných voľbách. Len taká vláda bude schopná posunúť krajinu dopredu a zlepšiť život jej občanov bez ohľadu na to, v ktorom regióne žijú," uviedol Kováč a dodal, že Občianska vízia obsahuje viacero kľúčových tém, akými sú hospodárska politika, boj s chudobou, regionálny rozvoj a rozvoj vidieka, právny štát, národnostná politika a menšinové práva, školstvo či zdravotníctvo.


 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies