Most-Híd: Vážny je najnevhodnejší kandidát na riadenie zdravotníctva

NETKY.SK • 4 November 2014, 13:03 • 2 min
Most-Híd: Vážny je najnevhodnejší kandidát na riadenie zdravotníctva

BRATISLAVA - Poveriť vicepremiéra pre investície Ľubomíra Vážneho (Smer-SD) riadením ministerstva zdravotníctva (MZ) je ako urobiť capa záhradníkom.

slovakia

left justify in out

Tvrdí to opozičná strana Most-Híd v reakcii na dnešné slová premiéra Roberta Fica (Smer-SD), že po odstúpení Zuzany Zvolenskej pre kauzu nákupu CT prístroja piešťanskou nemocnicou by mohol rezort zdravotníctva viesť dočasne napríklad práve Vážny.

 

"Pán Vážny, ktorý je ďalším členom tejto vlády s veľmi vágnymi výsledkami práce a s menom ktorého sa spájajú pochybné tendre, je podľa nášho názoru najnevhodnejším kandidátom na tento post. Kauza nákupov je veľmi vážnym problémom. Ak na čelo tohto rezortu dá Smer-SD pána Vážneho, neuverí nikto, že sa kauza skutočne vyšetrí. A o to by malo ísť v prvom rade," dodal vo vyhlásení Most-Híd.

 

Fico dnes označil otázku nového šéfa rezortu za predčasnú. "Nemáme záujem, aby toto miesto zostalo dlhšie neobsadené. Pravdepodobne na krátky čas poverím niektorého z členov vlády riadením tohto rezortu a potom budeme hľadať vhodné riešenie," skonštatoval premiér s tým, že je možné, že riadením rezortu zrejme na pár dní poverí podpredsedu vlády Ľubomíra Vážneho.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies