Most-Híd: Rozhodnutie Hrnčiara je prekvapujúce

NETKY.SK • 27 Marec 2014, 15:30 • 2 min
Most-Híd: Rozhodnutie Hrnčiara je prekvapujúce

BRATISLAVA - Most-Híd prekvapilo rozhodnutie Andreja Hrnčiara odísť z poslaneckého klubu strany a z parlamentu.

slovakia

left justify in out

Ako sa uvádza v stanovisku strany, ktoré poskytol agentúre SITA jej hovorca Gabriel Gilány, tento krok je pre stranu prekvapujúci hlavne preto, že všetky jeho vyjadrenia smerom do vnútra strany, ale aj smerom k verejnosti sa niesli v znamení vrcholnej spokojnosti a oceňovania korektného postoja Mosta-Híd k nemu. „Tento krok je prekvapujúci aj preto, lebo sa deje necelé tri týždne po tom, ako Most-Híd na svojej Republikovej rade vyhlásil záujem posilňovať svoj občiansky charakter. V tejto práci bude Most-Híd pokračovať v spolupráci so všetkými politikmi, ktorí chcú občianske Slovensko budovať a nie ho štiepiť,“ uvádza sa v stanovisku.

 

Strana Most-Híd však akceptuje rozhodnutie Hrnčiara. „Strana Most-Híd od momentu, ako sa Andrej Hrnčiar dostal na jej kandidátku, nič nezmenila na svojom postoji. Nikdy sme mu nekládli žiadne podmienky, netlačili ho do rozhodnutí. Považovali sme to za korektný postup. Dali sme mu slovo, ktoré má v našej strane nezastupiteľnú váhu,“ napísal hovorca v stanovisku s tým, že ponúkli Hrnčiarovi priestor na všetky jeho aktivity. 

 

Poslanec NR SR Andrej Hrnčiar opúšťa poslanecký klub Most-Híd a po májovej schôdzi parlamentu odíde z parlamentu. Ako povedal dnes na tlačovej besede, rozhodol sa zakladať nový politický subjekt spolu s Radoslavom Procházkom.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies