Most-Híd podporí v druhom kole volieb predsedu BBSK V. Maňku

NETKY.SK • 20 November 2013, 08:25 • 2 min
Most-Híd podporí v druhom kole volieb predsedu BBSK V. Maňku

BRATISLAVA - Krajské predsedníctvo strany Most-Híd v Banskej Bystrici podporí v druhom kole volieb predsedu Banskobystrického samosprávneho kraja (BBSK) Vladimíra Maňku. TASR o tom dnes informoval krajský predseda strany Zsolt Simon.

slovakia

left justify in out

"Považujeme za nesprávne dať šancu človeku, kandidátovi krajnej pravice, ktorý v minulosti prejavoval extrémistické názory, aby sa stal predsedom vyššieho územného celku," povedal Simon na adresu Mariána Kotlebu.

Za Maňku sa postavili pred druhým kolom nielen jeho podporovatelia z prvého kola, ale okrem Mosta-Híd aj NOVA Daniela Lipšica. Za Maňku sa postavili aj banskobystrickí mestskí poslanci. Sú presvedčení, že extrémizmus a neznášanlivosť nepomáhajú riešiť ťažké spoločenské a hospodárske problémy v meste a kraji. Strana SDKÚ-DS nepodporí v druhom kole volieb predsedu BBSK ani jedného z kandidátov.

Druhé kolo volieb sa uskutoční v sobotu 23. novembra. Voliči hlasujú tak, že krúžkujú svojho favorita. Ak chce volič odovzdať hlas svojmu favoritovi, musí byť v čase volieb v mieste trvalého bydliska, tiež by si doma nemal zabudnúť občiansky preukaz. Tým sa totiž musí preukázať volebnej komisii.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies