Most-Híd: Pfundtner má záujem o mandát, hoci už nie je členka strany

NETKY.SK • 27 Marec 2014, 16:09 • 2 min
Most-Híd: Pfundtner má záujem o mandát, hoci už nie je členka strany

BRATISLAVA - Edit Pfundtner chce nastúpiť do parlamentu, ak sa Andrej Hrnčiar vzdá poslaneckého mandátu. Ako povedala dnes pre agentúru SITA, poslanecký mandát s úctou prijme.

slovakia

left justify in out

Pfundtner je prvou náhradníčkou strany Most-Híd podľa výsledkov parlamentných volieb, ktoré boli v roku 2012. Po nich však zo strany odišla. „Moje smerovanie bude jasné po zložení poslaneckého sľubu,“ povedala na otázku, či bude pôsobiť v poslaneckom klube Most-Híd alebo bude nezaradenou poslankyňou NR SR.

 

Pfundter bola podpredsedníčkou Mosta-Híd. V rokoch 2010 – 2012 bola poslankyňou NR SR. Pfundtner by mala nastúpiť do parlamentu po tom, čo sa Andrej Hrnčiar vzdá mandátu. Hrnčiar dnes oznámil, že opúšťa poslanecký klub Most-Híd a po májovej schôdzi parlamentu odíde z parlamentu. Ako povedal dnes na tlačovej besede, rozhodol sa zakladať nový politický subjekt spolu s Radoslavom Procházkom. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies