Most-Híd ide cez víkend rozdávať varené víno do Valčianskej doliny

NETKY.SK • 14 Január 2012, 10:02 • 2 min
Most-Híd ide cez víkend rozdávať varené víno do Valčianskej doliny

Most-Híd ide cez víkend rozdávať varené víno do Valčianskej doliny

slovakia

left justify in out

img

Je to o nás, zdôrazňuje strana Most-Híd na svojich predvolebných mítingoch. Prvý už majú bugárovci za sebou. Čaká ich spolu približne 80 stretnutí s občanmi. Ďalšie si organizujú jednotliví členovia strany vo svojich regiónoch. Ťažiskom mítingov sú rozhovory s občanmi. Most-Híd chce navštíviť čo najviac miest a obcí. Neobídu ani sever Slovenska. V sobotu 14. januára sa chystajú do Žiliny a Martina. Vo Valčianskej doline budú na čele s predsedom Bélom Bugárom rozdávať varené víno na skialpinistických pretekoch.
Mítingy robia bugárovci v kultúrnych domoch. Podľa šéfa kampane Lászlóa Solymosa je to trochu limitujúce, no nálada a priebeh akcie je podobný ako v minulosti, keď sa míting konal pod holým nebom. Ľudia sa predstaviteľov Mostu-Híd môžu pýtať na čokoľvek. Najviac ich podľa Solymosa zaujímajú dôchodky a iné sociálne otázky, a tiež budúcnosť Slovenska.
Okrem rozhovorov s predstaviteľmi strany čaká účastníkov podujatí aj kultúrny program. Vystupujú v rámci neho slovenskí aj maďarskí umelci. Zo slovenských umelcov podporujú Most-Híd svojimi vystúpeniami napríklad Cigánski diabli, skupina Kochanski, Robo Opatovský, Štefan Skrúcaný aj kapela Senzus. Z maďarských Tolvai Renáta, Lajcsi či Hevesi Tamás. "Chceme, aby ľudia okrem toho, že sa stretnú s politikmi a porozprávajú sa, mali aj kultúrny zážitok a odchádzali z mítingu dobre naladení," vysvetlil pre TASR Solymos.
Kampaň Mostu-Híd bude stáť približne 700.000 až 750.000 eur. "Neplánujeme si zobrať úver, vychádzali sme z finančných možností strany," informovala hovorkyňa Nora Czuczorová. Dodala, že bugárovci využijú na svoju prezentáciu všetky zabehnuté formy, ako sú billboardy, letáky či inzercie. Neplánujú však televízne a rozhlasové spoty.

Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona