Most-Híd ani Smer-SD v lete kampaň organizovať nebudú

NETKY.SK • 14 Júl 2015, 13:35 • 2 min
Most-Híd ani Smer-SD v lete kampaň organizovať nebudú

BRATISLAVA - Centrála opozičnej strany Most-Híd nebude počas letných mesiacov organizovať žiadne kampaňové podujatia.

slovakia

left justify in out

TASR to potvrdil hovorca strany Matej Kováč s tým, že jednotliví predstavitelia Mosta-Híd budú tak ako doteraz využívať rôzne tradičné podujatia na stretávanie sa s občanmi.
     

"Sú to najmä tradičné dni obcí, rôzne festivaly či jarmoky, ktoré sú veľmi dobrou príležitosťou na diskusie s občanmi o tom, ako Slovensko môže opäť rásť," uviedol Kováč.
     

Hovorca pripomenul, že Most-Híd v mesiacoch apríl až jún prezentoval svoj program Občianska vízia prostredníctvom bigboardov, billboardov, inzercie v tlači, ako aj diskusných stretnutí s občanmi. Na tých sa hovorilo o potrebe systémových opatrení pre Slovensko. "S ostrou predvolebnou kampaňou začneme na jeseň tohto roku," dodal Kováč.
     

Žiadne podujatia v júli či auguste neplánuje ani centrála vládnej strany Smer-SD. "Na prázdniny (letnú sezónu) nechystá strana žiadne aktivity," uviedla stručne hovorkyňa Ľubica Končalová.
     

Priamu kampaň v letných mesiacoch nechystá ani mimoparlamentná SMK. "Počas letných prázdnin treba dať ľudom pokoj s politikou. V júli prebiehajú letné festivaly, obecné slávnosti a podobné podujatia, na ktoré dostávame množstvo pozvánok. Radi sa na týchto podujatiach zúčastňujeme, veď je to výborná príležitosť stretnúť sa s občanmi," uviedla pre TASR tlačová tajomníčka SMK Helena Fialová.
     

Keďže SMK je mimoparlamentná strana, aj vzhľadom na finančné možnosti plánuje billboardy rozmiestniť až pred voľbami. Na sociálnych sieťach však chce byť aktívna. "Využívame všetky možnosti elektronickej komunikácie, vrátane sociálnych sietí," dodala Fialová.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies