Moslimského lídra obvinili: Zosobášil iba 12-ročné dievča s mužom!

NETKY.SK • 11 Február 2014, 08:21 • 2 min
Moslimského lídra obvinili: Zosobášil iba 12-ročné dievča s mužom!

SYNDEY - Moslimský lídra dnes v austrálskom Sydney obvinili za to, že protizákonne zosobášil 12-ročné dievča a 26-ročného študenta, ktorý prišiel na návštevu Austrálie z Libanonu. Informovala o tom agentúra DPA.

slovakia

left justify in out

Fiktívne manželstvo bolo uzavreté v dome nevestinho otca, ktorý prestúpil na islam pred 18 rokmi. Tridsaťpäťročného náboženského lídra obvinili z neoprávneného zosobášenia dvojice.
      

Libanonského študenta obvinili už minulý týždeň v 25 bodoch z pohlavného styku s dieťaťom. Premiér austrálskeho štátu Nový Južný Wales Barry O'Farrell uviedol, že obvinenia ho "potešili", pretože vyslali "silný signál náboženským aj civilným celebrantom".

Otec dievčaťa pre denník Daily Telegraph vychádzajúci v Sydney povedal, že podľa jeho výkladu Koránu môže byť dvojica v jednej izbe bez spoločnosti iba v prípade, že je zosobášená. Dodal, že "dcére nechcel brániť v šťastí".

Protizákonné manželstvo vyšlo najavo, keď sa 26-ročný mladík pokúšal zapísať dievča do školy neďaleko miesta, kde spolu v Sydney žili.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies