Mosley odmietol čeliť Mundinovi pre peniaze

NETKY.SK • 22 Október 2013, 11:12 • 2 min
Mosley odmietol čeliť Mundinovi pre peniaze

SYDNEY - Americký boxer "Sugar" Shane Mosley v hodine dvanástej zrušil stredajší zápas s Austrálčanom Anthonym Mundinom o uvoľnený post medzinárodného šampióna WBC v ľahkej strednej váhe.

slovakia

left justify in out

Štyridsaťdvaročný navrátilec do ringu nebol spokojný s finančným plnením zmluvy, preto pár hodín pred utorňajším vážením oznámil, že nebude boxovať, a odletel zo Sydney späť do Los Angeles. "Mrzí ma takýto zvrat v udalostiach, chystal som sa Mundinovi naložiť, ale nemal som inú možnosť ako odísť," oznámil bývalý profesionálny majster sveta troch rôznych hmotnostných kategórií, ktorý sa medzi povrazy vrátil v máji po ročnej pauze. Podľa organizácie Golden Boy Promotions, ktorá ho zastupuje, Mosleymu nevyplatili v dohodnutom termíne zvyšných 700-tisíc dolárov z celkovej odmeny v hodnote milión USD.

Niekdajší hráč austrálskeho futbalu Mundine sa mal postaviť do ringu prvý raz od januárovej prehry s krajanom Danielom Gealom, ktorou prišiel o titul majstra sveta organizácie IBF v strednej váhe. "Mosleymu nič nevyčítam, iba chcel mať istotu, že mu zaplatia," komentoval Mundine. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies