Moskva a Jerevan chcú pokračovať v spolupráci medzi tajnými službami

NETKY.SK • 6 August 2018, 11:00 • 2 min
Moskva a Jerevan chcú pokračovať v spolupráci medzi tajnými službami

MOSKVA - Arménsko a Rusko chcú rozvíjať spoluprácu medzi tajnými službami, informovala tlačová služba Národného bezpečnostné služby Arménska.

slovakia

left justify in out

Arménsko a Rusko chcú rozvíjať svoje vzťahy v rámci spolupráce tajných služieb, informovala tlačová služba Národného bezpečnostné služby Arménska po rokovaní vedúceho oddelenia Arthura Vanetsyana s veľvyslancom Ruskej federácie Sergejom Kopyrkinym.

 

"Počas stretnutia Vanetsyan a Kopyrkin vyhlásili, že sú pripravení pokračovať v spolupráci medzi arménskym SNB a ruským FSB vo všetkých profesijných oblastiach," píše sa vo vyhlásení zverejnenom na internetových stránkach ministerstva.

Podľa tlačovej služby, Vanetsyan spomenul spoluprácu medzi oboma krajinami a povedal, že toto priateľstvo prispieva k posilneniu interakcie medzi rôznymi službami Arménska a Ruska.

 

"Veľvyslanec Kopyrkin tiež zdôraznil význam vzájomne prospešnej spolupráce medzi oboma inštitúciami a vyhlásil, že Arménsko je pre Rusko jedným z najdôležitejších strategických partnerov." uvádza sa v správe.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
KAratina New
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies