Morrissey musel presunúť koncerty, zmeškal lietadlo

NETKY.SK • 7 December 2014, 12:41 • 2 min
Morrissey musel presunúť koncerty, zmeškal lietadlo

BRATISLAVA - Britský hudobník Morrissey zmeškal v piatok let z Londýna do Atén, kde mal v ten deň odohrať koncert v rámci aktuálneho európskeho turné.

slovakia

left justify in out

Vystúpenie preto musel preložiť na 15. decembra. Z logistických dôvodov taktiež odložil koncert v Istanbule, kde mal pôvodne zahrať dnes, no nakoniec sa tam predstaví až 17. decembra. Najbližší koncert tak 55-ročný niekdajší frontman kapely The Smiths odohrá v stredu 10. decembra v Belehrade.

 

Morrissey mal počas aktuálneho turné už viacero problémov. Koncom novembra najprv vo Varšave opustil pódium už po 25 minútach, keď si jeden z fanúšikov robil žarty z rakoviny, z ktorej sa hudobník nedávno liečil. Následne nemohol dokončiť koncert v nemeckom Essene, pretože na pódium vtrhlo niekoľko fanúšikov.

 

Morrissey, celým menom Steven Patrick Morrissey, sa na hudobnej scéne pohybuje od konca 70. rokov minulého storočia. So spomínanou formáciou The Smiths vydal v rokoch 1984 až 1987 štyri štúdiovky, pričom všetky sa umiestnili na prvom alebo druhom mieste britského albumového rebríčka. Po rozpade The Smiths odštartoval sólovú kariéru. Do roku 1997 vydal šesť sólových albumov, ktoré obsahovali skladby ako Suedehead, Piccadilly Palare, The More You Ignore Me, The Closer I Get alebo Alma Matters. Následne sa na pár rokov odmlčal, no po návrate bol ešte úspešnejší ako predtým. V roku 2004 vydal comebackovú nahrávku You Are The Quarry obsahujúcu singel Irish Blood, English Heart, po ktorej nasledovali Ringleader Of The Tormentors (2006), Years Of Refusal (2009) a World Peace Is None Of Your Business (2014).



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona