Morong v Senici so zmluvou na 2,5 roka, je spokojný

NETKY.SK • 13 Január 2016, 16:09 • 2 min
Morong v Senici so zmluvou na 2,5 roka, je spokojný

SENICA - V slovenskom klube FK Senica sú zatiaľ istými novými tvárami traja futbalisti. V mužstve zo Záhoria, ktorému po jesennej časti patrí 7. priečka vo Fortuna lige, bude okrem šestnásťgólového najlepšieho strelca druhej najvyššej súťaže skupina východ Dávida Leška (prišiel z 1. FC Tatran Prešov, zmluva znie na dva roky) a bosnianskeho obrancu Adiho Mehremiča (naposledy bol v českom Frýdku-Místku, kontrakt na 2,5 roka), pôsobiť aj Adam Morong z FC Nitra.

slovakia

left justify in out

Dvadsaťdvaročný rodák z Galanty (nar. 16. júna 1993) nastrieľal na jeseň za tím spod Zobora 8 gólov a po spoluhráčovi Matúšovi Pauknerovi (17 presných zásahov) bol druhým najlepším kanonierom II. ligy skupina Západ. Rovnako ako spomenuté duo Leško - Mehremič sa aj Morong, ktorý podpísal zmluvu na 2,5 roka, minulý týždeň zapojil do zimnej prípravy tímu zo Záhoria.

 

"Cítim sa v Senici veľmi dobre. Všetko vnímam pozitívne. Klub má dobré futbalové zázemie, spoluhráči sú výborní a tréneri tak isto. Nemôžem si zatiaľ na nič sťažovať," citovala oficiálna internetová stránka FK Senica slová Moronga, ktorý začínal s futbalom v Seredi, ešte v mládežníckych časoch však prešiel do Trenčína. V jeho drese nastúpil premiérovo v lige medzi seniormi. Neskôr hosťoval v Liptovskom Mikuláši, Seredi, od vlaňajška účinkoval v spomenutej Nitre. "Väčšinou naskakujem na pozícii krajného záložníka, ale môžem hrať aj klasického útočníka. Bude to pre mňa prvá výraznejšia skúsenosť s Fortuna ligou," doplnil A. Morong, ktorý verí, že presvedčí trénerov Juraja Sabola a Dušana Vrťa a stane sa platným článkom senickej zostavy.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies