Moreno spovedal Škrtela: Ten mu odpovedal, že má hroznú angličtinu

NETKY.SK • 20 November 2015, 11:53 • 2 min
Moreno spovedal Škrtela: Ten mu odpovedal, že má hroznú angličtinu

LIVERPOOL - Nálada futbalistov FC Liverpool pred sobotňajším súbojom na trávniku lídra Premier League Manchester City vôbec nie je pod psa.

slovakia

left justify in out

Práve naopak, hráči sa zabávajú. Dôkazom je minirozhovor, ktorý urobil Španiel Alberto Moreno so Slovákom Martinom Škrtelom pri kávičke v tréningovom centre Melwood. Škrtel však spoluhráča z obrany Morena ako žurnalistu vôbec nešetril. "Či mám uveriť, že si dnes novinár? To asi ťažko, lebo tvoja angličtina je veľmi zlá,“ vravel podľa The Mirror Škrtel.

Skúsený slovenský stopér odpovedal aj na otázku, kto je najlepší futbalista spomedzi tých, s ktorými si zahral počas kariéry. "Alberto Moreno určite nie," šplechol Škrtel svojmu spovedajúcemu v dobrej nálade a už vážnejšie vyriekol očakávané meno: "Je ním Steven Gerrard." Škrtel ešte stihol reagovať na otázku, či je pripravený na sobotňajší šláger proti Manchestru City ("Áno, snažím sa byť.") a potom rozhovor radšej obaja ukončili.

"Ospravedlňujeme sa, ale myslíme si, že ide o jeden z najmenej informačne nasýtených a zároveň najmenej zasvätených rozhovorov, ktoré sme si mali možnosť prečítať. Určite nebudeme odporúčať Morenovi zmenu profesie," napísal The Mirror v odkaze fanúšikom. Rozhovor aj s fotografiou oboch hráčov sa objavil aj na oficiálnom serveri FC Liverpool.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies