Moratti poprel odpredaj väčšinového podielu v Interi Miláno

NETKY.SK • 3 Jún 2013, 17:28 • 2 min
Moratti poprel odpredaj väčšinového podielu v Interi Miláno

MILÁNO - Prezident talianskeho futbalového klubu Inter Miláno Massimo Moratti v pondelok poprel informácie o tom, že by chcel odpredať väčšinový podiel v klube indonézskemu podnikateľovi Erickovi Thohirovi.

slovakia

left justify in out

Počas minulého týždňa sa objavili špekulácie o predaji podielu Thohirovi za účelom získania finančnej hotovosti na posilnenie kádra a výstavbu nového štadióna. Stavba arény pre Inter je údajne Morattiho podmienkou pre akýkoľvek budúci úplný alebo čiastkový predaj klubu. "Nie, momentálne hovoríme o úplne iných veciach," povedal Moratti novinárom a dodal: "Dôležité je, či to, čo je predmetom našich rozhovorov, poskytne Interu nejakú veľkú výhodu. Ak nie, upustíme od toho." Podľa medializovaných správ dal počas víkendu Thohir predstaviteľom milánskeho klubu týždeň na rozhodnutie, akého podielu sú ochotní sa vzdať. Pokiaľ termín nedodržia, od ponuky upustí. Thohirov návrh má údajne hodnotu 260 - 300 miliónov eur plus 100 miliónov ako investícia do nákupu nových hráčov. "Nemyslím si, že najbližšie dni o niečom rozhodnú, ale mám pocit, že okolo celej záležitosti sa rozširuje mnoho rozličných chýrov. Čítal som, čo sa o veci popísalo. Deväťdesiat percent textov sú výmysly," povedal Moratti.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies