Moratti ostro kritizoval rasistických fanúšikov Interu

NETKY.SK • 12 Február 2013, 16:56 • 2 min
Moratti ostro kritizoval rasistických fanúšikov Interu

Moratti ostro kritizoval rasistických fanúšikov Interu - Futbal MILÁNO – Majiteľ futbalového klubu Inter Miláno, Massimo Moratti, odsúdil rasistické skandovanie priaznivcov svojho klubu počas nedeľného víťazného zápasu nad Chievom (3-1). Niektorí fanúšiko

slovakia

left justify in out

imgMILÁNO – Majiteľ futbalového klubu Inter Miláno, Massimo Moratti, odsúdil rasistické skandovanie priaznivcov svojho klubu počas nedeľného víťazného zápasu nad Chievom (3-1). Niektorí fanúšikovia klubu počas zápasu skandovali rasové urážky na útočníka AC Miláno a bývalého hráča Interu, Maria Balotelliho a Moratti vyhlásil, že to bolo neprijateľné.

"O skandovaní mi bolo povedané neskôr, pretože som nedokázal jasne rozoznať čo fanúšikovia kričali. Je mi veľmi ľúto toho, čo sa stalo," povedal prezident Interu novinárom. "Je mi to veľmi ľúto a dúfam, že sa to nezopakuje počas derby zápasu."

Balotelli je odchovancom mládežníckej akadémie Interu, do Manchestru City prestúpil v roku 2010 a v januári tohto roku sa opäť vrátil do Milána, avšak do tímu Rossoneri. Milánske mestské derby je na programe 24.februára na štadióne San Siro.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona