Morata skóroval vo svojom debute a zariadil triumf Španielov

NETKY.SK • 28 Marec 2015, 13:01 • 2 min
Morata skóroval vo svojom debute a zariadil triumf Španielov

SEVILLA - Futbalový útočník Alvaro Morata si v piatok pripísal premiérový štart v drese španielskej reprezentácie, ktorý si zároveň osladil víťazným gólom v dôležitom zápase "slovenskej" C-skupiny proti Ukrajine (1:0).

slovakia

left justify in out

Útočník Juventusu Turín sa presadil v 18. minúte duelu, ktorý sa hral v Seville, a Španieli si tak udržali 2. miesto v tabuľke práve pred svojimi piatkovými súpermi. Na čele figuruje s 15 bodmi Slovensko, ktoré vo všetkých piatich zápasoch triumfovalo.

 

"Morata prešiel cez obranu a skóroval, preto sme ho nasadili. V prvom polčase sme hrali dobre, ale mali sme problém skórovať. V druhom dejstve sme poľavili a nechali sme ich diktovať tempo až do konca zápasu. Z druhého polčasu tak nemáme dobrý pocit," povedal tréner domácich.

 

V drese Ukrajiny vynikol najmä Ruslan Rotan, no v troch dobrých šanciach nedokázal prekonať brankára Ikera Casillasa. Španieli tak dosiahli už 15. triumf v rade na domácej pôde v kvalifikácii na majstrovstvá Európy. Zároveň predĺžili svoju domáci sériu neporaziteľnosti na 30 stretnutí, tá trvá od júna 2003.

 

Na štadióne Sancheza Pizjuana si pripomenuli pred úvodným výkopom minútou ticha obete tragédie lietadla spoločnosti Germanwings.

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies