Morata má namierené do Španielska, dohodol sa s Barcelonou

NETKY.SK • 31 December 2021, 13:58 • 2 min
Morata má namierené do Španielska, dohodol sa s Barcelonou

BARCELONA – Útočník Álvaro Morata sa s najväčšou pravdepodobnosťou vráti domov. O hráča turínskeho Juventusu má eminentný záujem FC Barcelona a obe strany sa už stihli dohodnúť na podmienkach zmluvy.

slovakia

left justify in out

Španielsky útočník je v Juventuse na dvojročnom hosťovaní z Atlética Madrid a ak by si chcel turínsky veľkoklub jeho služby zaistiť natrvalo, v lete by za neho musel zaplatiť 40 miliónov eur. Vedenie bianconeri však s výkonmi dvadsaťdeväťročného futbalistu spokojné nie je a už pred niekoľkými týždňami sa objavili správy o tom, že Morata v pruhovanom drese zrejme pokračovať nebude, čo potešilo aj fanúšikov Juventusu, ktorí španielskeho reprezentanta dlhodobo kritizujú.

 

img

 

Do hry teraz navyše vstúpila Barcelona, ktorá pred pár dňami priviedla z Manchesteru City útočníka Ferrána Torresa a po konci kariéry Sergia Agüera chce investovať do útoku. Morata sa údajne s Barcelonou dohodol na 18-mesačnom kontrakte a Juventus sa jeho uvoľneniu nebráni, v zimnom prestupovom období však potrebuje získať náhradu. Najviac sa špekuluje o jednom z dvojice Mauro Icardi – Arkadiusz Milik.

 

Morata má vo futbalových kruhoch povesť hráča s nevyrovnanými výkonmi, ktoré do veľkej miery ovplyvňuje jeho psychické rozpoloženie. Futbalista sa dokonca v minulosti vyjadril, že musel vyhľadať pomoc terapeuta, ktorý mu pomáhal vyrovnať sa s tlakom verejnosti.

 

 

Odchovanec Realu Madrid prežil najlepšie roky kariéry práve v Juventuse, kde v rokoch 2014 – 2016 strelil 15 gólov. Po prestupe do Chelsea však jeho hviezda začala vyhasínať a dobre nedopadlo ani jeho pôsobenie v Atléticu Madrid, odkiaľ sa vrátil do Juventusu. Stará dáma údajne plánuje v zime vykonať v čistky v kádri. Okrem Moratu by si mali kufre baliť aj Aaron Ramsey a Arthur Melo.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Róbert Krupár
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies