Morata: Chelsea zo mňa chcela urobiť najdrahšieho Španiela

NETKY.SK • 22 September 2016, 12:02 • 2 min
Morata: Chelsea zo mňa chcela urobiť najdrahšieho Španiela

MADRID - Futbalový útočník Álvaro Morata sa podľa svojich slov mohol v lete stať najdrahším Španielom v histórii tohto odvetvia.

slovakia

left justify in out

O 23-ročného kanoniera, ktorý sa napokon po dvoch sezónach vrátil z turínskeho Juventusu do Realu Madrid za 30 miliónov eur, mal veľký záujem aj londýnsky klub FC Chelsea. Podľa madridského rodáka "The Blues" položili na stôl takmer 70 miliónov eur, neuspeli však. "Bola to veľmi dobrá ponuka. Stal by som sa najdrahším španielskym futbalistom v histórii. Real však povedal, že figurujem v jeho plánoch, to bol vždy môj sen," povedal Morata pre Sport Bild, citoval ho portál espnfc.com.

Morata v uplynulej sezóne nastúpil za Juventus v 47 zápasoch a strelil 12 gólov. Na majstrovstvách Európy vo Francúzsku skóroval trikrát, Španieli v osemfinále podľahli Talianom 0:2.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies