Monkey Business sa tešia na koncert v Senci

NETKY.SK • 7 Júl 2016, 12:22 • 2 min
Monkey Business sa tešia na koncert v Senci

BRATISLAVA - Česká skupina Monkey Business sa teší na koncert, ktorý sa bude konať 4. augusta v amfiteátri v Senci.

slovakia

left justify in out

"Senec nepoznáme a radi ho spoznáme. Počuli sme, že niekde pri Seneckých jazerách má chatku náš obľúbenec Vašo Patejdl, tak veríme, že tam musí byť genius loci. Tešíme sa, že to roztočíme. Budeme hrať pesničky do tanca aj do skoku, ale i na zamyslenie a hlavne od srdca," uviedol spevák formácie Matěj Ruppert.


Počas večera sa predstaví aj slovenská kapela Horkýže Slíže, ktorá má na konte hity ako Maštaľ, Logická hádanka, Vlak, Brďokoky, L.A.G. Song, Kožky, perie, R'n'B Soul, A ja sprostá, Silný refrén alebo Líza a Wendy. "Slíže poznáme a chlapci z kapely sú fakt sympaťáci. Tak uvidíme, čo prinesie toto spojenie. Možno od tvrdších fanúšikov dostaneme fľaškou do hlavy. Ale radšej nie. Dúfam, že všetko prebehne hladko. Hranie je náš život a verím, že to účastníci koncertu ocenia," povedal Ruppert. "Open air podujatia máme veľmi radi. Keď fúka svieži vetrík, aparatúra na pódiu vrní pekne nahlas a krásna letná noc vonia prísľubom nečakaných dobrodružstiev, to je to, čo naozaj milujeme," dodal 38-ročný interpret.


Kapelu Monkey Business tvoria okrem Matěja Rupperta aj Tonya Graves (spev), Roman Holý (spev, klávesy), Ondřej Brousek (klávesy), Pavel Mrázek (basgitara), Oldřich Krejčoves (gitara) a Martin Houdek (bicie). Debutovali v roku 2000 albumom Why Be In When You Could Be Out, po ktorom nasledovali nahrávky Save The Robots (2001), Resistance Is Futile (2003), Kiss Me On My Ego (2005), Objects Of Desire And Other Complications (2007), Twilight Of Jesters? (2009), Happiness of Postmodern Age (2013) a Sex and sport? Never! (2015). Ruppert si zahral vo filmoch ako Pupendo (2003), Pusinky (2007) či 3 sezóny v pekle (2009).



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies