Monkey Business sa predstavia na jednom pódiu s Horkýže Slíže

NETKY.SK • 19 Júl 2016, 08:26 • 2 min
Monkey Business sa predstavia na jednom pódiu s Horkýže Slíže

BRATISLAVA - Česká funk-popová skupina Monkey Business vystúpi 4. augusta v Senci na spoločnom koncerte so slovenskou punk-rockovou kapelou Horkýže Slíže.

slovakia

left justify in out

„Na spoločný koncert sa veľmi tešíme, nad týmto projektom sme rozmýšľali už dávnejšie, pretože chlapcov z Horkýže Slíže máme veľmi radi. Padli sme si s nimi do oka už na prvom stretnutí,“ povedal spevák Monkey Business Matěj Ruppert v rozhovore pre agentúru SITA. „Pôjde o také zaujímavé spojenie, keďže naše skupiny sú žánrovo veľmi rozdielne, no veríme, že práve tento netradičný koncept priláka veľa ľudí. Zahráme spolu asi trojhodinový koncert a určite nastane aj nejaká spoločná improvizácia. Playlist každého koncertu obmieňame. Okrem noviniek určite zaznejú aj skladby ako My Friends alebo Piece Of My Life. Tie, keď na nejakom koncerte nezahráme, tak sa s nami nikto nebaví,“ zasmial sa.

 

S kapelou Horkýže Slíže by sa chceli Monkey Business na jednom pódiu predstaviť aj v Česku. „Chceli by sme zorganizovať spoločné koncerty aj v Česku, tam sú totiž Horkýže Slíže veľmi populárni. O nás, naopak, na Slovensku až tak nepočuť. Asi sme pred tými pätnástimi rokmi urobili chybu, že sme na Slovensku toľko nekoncertovali a nevybudovali sme si už od začiatku takú pevnú fanúšikovskú základňu. Myslím si však, že Slováci majú aj napriek tomu k našej hudbe veľmi blízko,“ podotkol Ruppert.

 

Okrem letných koncertov pracujú Monkey Business podľa jeho slov aj na novom videoklipe a do roka by chceli vydať ďalší album. „Stále máme nové nápady, aj keď s realizáciou je to už trošku zložitejšie, pretože všetci už máme rodiny a bývame každý niekde inde. No čoskoro sa zrejme vrhneme na nový album, na ktorom by sme radi privítali aj nejakého dobrého zahraničného hosťa a v najbližších mesiacoch by sme chceli dať do sveta aj ďalší videoklip,“ uviedol.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies