AKTUALIZOVANÉ: Jankovská si slobodu neužila, pred väznicou ju čakali kukláči

NETKY.SK • 4 Marec 2021, 11:00 • 2 min
AKTUALIZOVANÉ: Jankovská si slobodu neužila, pred väznicou ju čakali kukláči

BRATISLAVA - Monika Jankovská sa pozrela na svet mimo väznice, no len na krátko. Pred bránami väznice ju čakali kukláči.

slovakia

left justify in out

Podľa informácií TV Noviny rozhodol Najvyšší súd  SR o jej prepustení na slobodu. Jankovská mala byť väzobne stíhaná do 11. marca. Vo väzbe bola od minuloročnej marcovej akcie NAKA pod názvom Búrka. 

 

Jankovskej výpoveď ovplyvňuje aj množstvo prípadov. Priznáva trestnú činnosť, no príjmanie úplatkov odmieta. Monika Jankovská bola uplynulý mesiac v nemocnici pre obvinených v Trenčíne. Previezli ju tam po tom, ako sa koncom januára predávkovala liekmi, čím sa pokúšala o samovraždu.

 

img

 

Čerstvý vzduch si však do veľkej miery zrejme neužije, pretože rovno pred nemocnicou pre obvinených v Trenčíne ju už čaká polícia. Dôvodom je stíhanie v kauze trenčianskeho baru Fatima. Je tam aj vyšetrovateľ tejto kauzy Peter Juhás.

 

Moniku Jankovskú majú zadržať a podľa  informácií TV Noviny pre ňu budú žiadať väzbu. Rozhodovať vo veci bude Okresný súd v Trenčíne. Prípad dozoruje prokurátor Úradu špeciálnej prokuratúry (ÚŠP) Ondrej Repa. V kauze Fatima je Jankovská obvinená z trestného činu marenia spravodlivosti.  

 

Správu budeme aktualizovať.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Miloš Cíbik
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies