Monika J. po údajnom pokuse o samovraždu nechce nikoho vidieť

NETKY.SK • 1 Február 2021, 15:30 • 2 min
Monika J. po údajnom pokuse o samovraždu nechce nikoho vidieť

Väzenská cela ju zložila na psychické dno. Po tom, ako vypláva na povrch informácia, že sa pokúsila o samovraždu, chcel sa so svojou klientkov stretnúť obhajca Peter Erdös. Monika J. je však na tom fyzicky tak zle, že stretnutie za múrmi väznice v Trenčíne neprebehlo.

slovakia

left justify in out

"Moja klientka má vedomosť, že som ju prišiel navštíviť, ale vzhľadom na nedeľné udalosti a pondelkový prevoz do Trenčína sa momentálne necíti fyzicky spôsobilá na prijímanie akýchkoľvek návštev," povedal Erdös pre Teraz.sk s tým, že klientku sa pokúsi navštíviť aj v zajtrajších hodinách. 

 

img

 

O zdravotnom stave svojej klientky nemá žiadne informácie. Pri komunikácii s obvinenou Monikou J. sa v ústave Banská Bystrica zistilo, že reaguje inak ako obyvkle. Následne bola preto vyšetrená vo fakultnej nemocnici v Banskej Bystrici.

 

V dnešných hodinách ju previezli do Nemocnice pre obvinených a odsúdených v Trenčíne.

 

img

 

Ako informovala ministerka spravodlivosti Mária Kolíková (Za ľudí), rezort z preventívneho dôvodu eviduje incident Moniky J. ako pokus o samovraždu.

 

Mohlo by vás zaujímať: AKTUALIZOVANÉ: Jankovskú museli z väzby transportovať do nemocnice. Je mimo ohrozenia života



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
lukas cief

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona