Monika Flašíková Beňová: Kandidatúra Zdenky Beňovej môže spôsobiť zmätok medzi voličmi

NETKY.SK • 6 November 2013, 10:46 • 2 min
Monika Flašíková Beňová: Kandidatúra Zdenky Beňovej môže spôsobiť zmätok medzi voličmi

Bratislava - Kandidátka na predsedu Bratislavského samosprávneho kraja (BSK) Monika Flašíková Beňová (Smer-SD) vyjadrila pochybnosti nad účelom kandidatúry jej menovkyne Zdenky Beňovej, kandidátky na šéfa VÚC za Ľudovú stranu Naše Slovensko.

slovakia

left justify in out

Flašíková Beňová sa obáva, že skutočným cieľom kandidatúry Zdenky Beňovej je vniesť zmätok medzi voličov. "Vysoko si vážim a žiadnym spôsobom nechcem spochybňovať právo každého občana uchádzať sa o dôveru občanov vo voľbách," napísala v liste médiám Monika Flašíková Beňová. Zdôraznila, že občania by mali byť o kandidátoch a ich zámeroch informovaní, čo sa v prípade Zdenky Beňovej ešte nestalo. "V doterajšom priebehu kampane a informovaní zo strany nezávislých médií sa mi nepodarilo zachytiť žiadne relevantné informácie, ktoré by sa týkali jej cieľov, zámerov a priorít programu," podotkla Monika Flašíková Beňová. V tejto súvislosti vyjadrila pochybnosť, či primárnym cieľom kandidatúry Zdenky Beňovej nie je najmä zmätenie voličov vo voľbách predsedu bratislavského VÚC.

TASR opakovane mailom požiadala Zdenku Beňovú o rozhovor v rámci projektu, v ktorom predstavuje kandidátov na predsedov VÚC. Zdenka Beňová na výzvy dodnes nereagovala. Predstavitelia strany Ľudová strana Naše Slovensko, za ktorú Zdenka Beňová kandiduje, neboli ochotní TASR poskytnúť iný ako mailový kontakt.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies