Monika Bagárová obľubuje hip-hop

NETKY.SK • 1 Apríl 2015, 10:24 • 2 min
Monika Bagárová obľubuje hip-hop

PRAHA - Speváčka Monika Bagárová si v posledných rokoch obľúbila hip-hop.

slovakia

left justify in out

„Mám rada hip-hopovú hudbu, nepočúvam ju síce nejako dlho, takže nemôžem povedať, že tomu rozumiem, som v nej taký nováčik, sú to asi dva roky, čo tú hudbu vnímam, no pomaly si k nej hľadám cestičku,“ prezradila 20-ročná rodáčka z Brna v rozhovore pre agentúru SITA. „Sú rapy a hudba, ktorá sa mi páči, napríklad taký Rytmus, Majk Spirit, Jay Z, Nas, Kanye West - tomu sme boli aj na koncerte,“ poznamenala.

 

Hip-hop tmavovláska podľa vlastných slov rada počúva aj doma s priateľom. „Priateľ hudbe rozumie, počúva kvalitnú hudbu, hip-hop, rap, máme podobný vkus. Som strašne rada, keď si doma niečo pustíme a on sa ma opýta 'Ty to poznáš? Ako to, že to poznáš, veď to je strašne stará muzika, to je tak desať rokov staré!' A ja mu hovorím 'No jasné, že to poznám, veď som na tom vyrástla!' Tak si spolu zaspievame a je to super, pretože je strašne ťažké, teda aspoň v mojom prípade, nájsť si tú druhú polovičku, ktorá bude chápať a vnímať to, čo ja,“ podotkla.

 

Mladá interpretka, ktorá len minulý týždeň na Slovensku predstavila videoklip k singlu Never Had, sa v tejto chvíli už naplno venuje novému duetu s českým spevákom Ezym. Skladbu s názvom Na Nebe Nečekej aj s videoklipom plánuje podľa vlastných slov vydať do mesiaca. „Ezy je skvelý spevák a spolupráca s ním sa veľmi podarila, to som veľmi rada,“ povedala Bagárová. Po vydaní duetu s Ezym by sympatická finalistka prvej série Česko Slovenskej SuperStar rada uviedla ešte jednu pieseň. „Musíme však chvíľu počkať, máme strašne veľa muziky, veľa materiálu, nemôžeme ho len tak vyhadzovať. Rozhodli sme sa, že necháme najprv rozbehnúť Never Had a Na Nebe Nečekej a potom sa uvidí,“ uzavrela.




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies