Monika Bagárová a Matěj Vávra sa tešia z nedávnej spolupráce

NETKY.SK • 28 Máj 2016, 08:43 • 2 min
Monika Bagárová a Matěj Vávra sa tešia z nedávnej spolupráce

BRATISLAVA - Česká speváčka Monika Bagárová a hudobník Matěj Vávra sú spokojní s výsledkom spoločného úsilia. Dvojica mladých interpretov totiž tento týždeň odpromovala singel Žít Tu Chvíli, ku ktorému nakrútili i videoklip a majú naň podľa vlastných slov výborné ohlasy.

slovakia

left justify in out

Novinka vznikla najprv v anglickej verzii, Bagárová ju však chcela od začiatku prepísať aj do češtiny. „Ponúkli sa mi asi traja textári a ja som si vybrala Matěja, pretože jeho text bol moderný a krásne napísaný. Sadol mi úplne najviac,“ prezradila speváčka v rozhovore pre agentúru SITA.


Vávra sa v piesni predstavil nielen ako mladý textár, ale predviedol v nej aj ďalší skrytý talent. „Bola to výnimočná skúsenosť, som za ňu rád a ďakujem Monike, že si vybrala práve mňa. Okrem toho, že som k piesni napísal text, som sa v nej totiž po prvýkrát v živote predviedol aj ako rapper, čo som zatiaľ pri nahrávaní nikdy nezažil, bolo to pre mňa veľmi zaujímavé. Celá tá pesnička je taká pohodová a má fajn atmosféru, takže sa z nej obaja veľmi tešíme,“ poznamenal Vávra.

 


Videoklip k singlu vznikol v centre Prahy. „Natáčali sme v byte s výhľadom na Prahu, v pražských uličkách a v jednom tamojšom klube. Je to pieseň o párty, priateľstve a zábave a tak sme ladili aj klip. Dúfame, že sa bude fanúšikom páčiť, urobili sme to predsa hlavne pre nich,“ zhodli sa Bagárová a Vávra. „Prahu máme zároveň obaja veľmi radi, aj keď ani jeden z nás odtiaľ nepochádza, ale je to krásne mesto,“ dodala Bagárová, ktorá v súčasnosti podľa vlastných slov chystá už ďalší projekt. „Chcem čoskoro nahrať coverový album. Plánujem naň zaradiť skladby, ktoré ovplyvnili moje dospievanie a vývoj mojej kariéry a života a potom sa budem učiť na maturitu,“ uviedla speváčka, ktorá v sebe zároveň živí i víziu dovolenky na Bali. „Chcela by som sa vrátiť v lete na Bali, minulý rok som si to tam maximálne užila, uvidíme, čo s priateľom vymyslíme tento rok. Každopádne ale budem mať v nasledujúcich týždňoch stále pri sebe materiály na maturity,“ zasmiala sa.


Vávra z pracovného tempa v letných mesiacoch tiež nezľaví. „Mám teraz rozbehnutú spoluprácu s Vladisom, nahrali sme už tri pesničky, ktoré plánujeme zaradiť na album a chystám song aj s Maiky Beatz, s ktorým by som mal do mesiaca či dvoch točiť videoklip. V lete zároveň chceme ísť so Celeste (Celeste Buckingham, pozn. red.) pozrieť rodinu a budú, samozrejme, aj koncerty, chceme ďalej tvoriť, asi odpromujem aj nový singel. Budú sa diať veci, na ktoré sa už teraz veľmi teším,“ uzavrel.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona