Monika Bagárová a Makhmud Muradov sú opäť spolu!

NETKY.SK • 8 Február 2022, 18:59 • 2 min
Monika Bagárová a Makhmud Muradov sú opäť spolu!

BRATISLAVA - Česká speváčka o tom informovala na Instagrame po početných otázkach zo strany fanúšikov. Prezradila tiež, čo ju v najbližšom období čaká.

slovakia

left justify in out

Rodáčka z Brna potvrdila, že s bojovníkom MMA chcú zachrániť svoje manželstvo, z ktorého vzišla ich dcéra Ruminka. „Musíme na vzťahu pracovať a dohodli sme sa, že spolu budeme tráviť viac času. Mach teraz letí organizovať galavečer do Uzbekistanu, ale čoskoro sa vráti,“ uviedla. 

 

 

Dodala, že sa s dcérou chystá do rodnej krajiny svojho manžela. „Nie je to jednoduché pre očkovanie malej a tak podobe. Ale určite tam plánujeme vycestovať za babičkou a dedkom, aby si malú tiež užili,“ vyjadrila sa.

 

Prečítajte si tiež: VIDEO: Queen Plačková a René Štrausz čakajú bábätko!

 

Dvadsaťsedemročná speváčka potešila fanúšikov aj ďalšou novinkou. Plánuje totiž vydať nový album. „Bolo pre mňa dôležité, že ma v tom Mach podporil. Milujem svoju prácu a je pre mňa dôležitá,“ dodala.

 

Dvojica informovala o rozchode počas uplynulých Vianoc s tým, že ich rozhodnutiu predchádzali dlhodobé problémy.

 

 

Možno vás zaujme: Renomovaní tvorcovia pripravujú film o Michaelovi Jacksonovi




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Lukas Dedik
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies