Monfils premiérovo s miestenkou na šampionát

NETKY.SK • 26 Október 2016, 12:00 • 2 min
Monfils premiérovo s miestenkou na šampionát

LONDÝN - Francúz Gael Monfils je po Srbovi Novakovi Djokovičovi, Britovi Andym Murraym, Švajčiarovi Stanovi Wawrinkovi, Kanaďanovi Milosovi Raonicovi a Japoncovi Kei Nišikorim šiestym tenistom s istotou práva štartu vo dvojhre na koncosezónnom výberovom šampionáte ATP World Tour Finals 13. - 20. novembra na tvrdom povrchu v hale O2 Arena v Londýne pre osem najlepších singlistov aj deblových párov.

slovakia

left justify in out

Tridsaťročný 8. muž dlhodobého renkingu pre nasadzovanie Monfils, 6. v tohtosezónnom bodovaní Race, si zahrá medzi elitou premiérovo v kariére. Rozhodla o tom prehra Čecha Tomáša Berdycha už v 1. kole vo Viedni. Asociácia tenisových profesionálov (ATP) ešte oficiálne nepotvrdila Francúzovu miestenku, o ktorej referuje viacero zdrojov - napríklad Fox Sports.

Parížsky rodák Monfils tento rok získal trofej vo Washingtone a bol vo finále v Rotterdame (nestačil na Martina Kližana) a Monte Carle. Na grandslamovej úrovni sa druhý raz v kariére prebojoval do semifinále, a to na US Open (predtým Roland Garros 2008).

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona