Monako túži po Mourinhových skúsenostiach, klub podnikol prvé kroky

NETKY.SK • 27 Október 2015, 13:47 • 2 min
Monako túži po Mourinhových skúsenostiach, klub podnikol prvé kroky

MONAKO - Futbalové Monako veľmi túži po trénerovi Josém Mourinhovi. Klub už dokonca podnikol prvé kroky, aby 52-ročný Portugalčan v prípade svojho ukončenia pôsobenia v FC Chelsea zamieril na Stade Louis II.

slovakia

left justify in out

"Počas sobotnej noci prebehol prvý kontakt s Josém Mourinhom o možnosti viesť Monako. Stále sme len v počiatočnom štádiu, ale sme presvedčení, že by to už čoskoro mohlo vyjsť," uviedol pre španielsky Sport taliansky akcionár monackého klubu Alessandro Proto. Chelsea je po desiatich kolách anglickej Premier League až na 15. priečke, z posledných štyroch ligových duelov vyhrala jediný a za vedúcim duom Manchester City, Arsenal Londýn zaostáva o jedenásť bodov. Mourinhova pozícia na Stamford Bridge už nie je taká pevná ako na začiatku sezóny, kouč navyše čoraz častejšie stráca nervy, hoci majiteľ klubu Roman Abramovič vyjadril svojmu obľúbencovi dôveru. Proto je podľa britských médií pripravený zaplatiť ruskému zbohatlíkovi za uznávaného stratéga aj odstupné 20 miliónov eur.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies